Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Zevenkamp Nafi Thiam : Nafi Thiam, 19 jaar, won brons op het EK in Zürich op de ... _ Exclusief gesprek met sebastian coe, baas van de internationale atletiekfederatie:

Zevenkamp Nafi Thiam : Nafi Thiam, 19 jaar, won brons op het EK in Zürich op de ... _ Exclusief gesprek met sebastian coe, baas van de internationale atletiekfederatie:. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafi thiam is het afgelopen jaar helemaal doorgebroken in de atletiekwereld. Zoveel mocht onze nafi thiam prijsgeven op haar eerste achtervolgster tijdens de afsluitende 800 meter van de zevenkamp op de europese kampioenschappen atletiek in berlijn. Exclusief gesprek met sebastian coe, baas van de internationale atletiekfederatie: © photonews nafi thiam na het kogelstoten staat nafi thiam in de zevenkamp op de olympische spelen in tokio nog steeds aan de leiding.

Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Nafissatou nafi thiam (french pronunciation: In rio werd ze reeds olympisch kampioene, in götzis behaalde ze een duizelingwekkende score van 7013 punten en nu. Nafissatou thiam heeft belgië een tweede gouden medaille bezorgd op deze olympische spelen. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten.

Met nog maar één onderdeel te gaan in zevenkamp: Nafi ...
Met nog maar één onderdeel te gaan in zevenkamp: Nafi ... from images.vrt.be
Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. In reeks 3 van de 100 meter horden werd ze vierde in 13.54, de op één na beste hordechrono uit haar carrière. Thiam eindigde vlak achter haar concurrentes en behield haar. Het was een tweedaagse met gemengde gevoelens voor de belgische, die op erg hoog niveau. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in. Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend.

In de zevenkamp zijn de 100.

Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is terug na haar coronabesmetting. .en piste avec nafi thiam nafissatou thiam médaillée d'or aux jeux olympiques 2016 (english running motivation nationals & olympic trials | day 1 nafissatou thiam javelin 59.32m pb. Her mother is belgian and her father is senegalese. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in. Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. De wereldkampioene op de zevenkamp zal vanavond een warm welkom krijgen van het belgische. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Woensdag en donderdag verdedigt nafissatou thiam haar wereldtitel op de zevenkamp in doha. Ze heeft een kleine voorsprong op de amerikaanse erica bougard.

Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. Nafi thiam heeft ondanks een elleboogblessure de prestigieuze zevenkamp in talence gewonnen. Her mother is belgian and her father is senegalese. In de zevenkamp zijn de 100. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten.

Atni.be | nafi thiam Archives - ATNI.be
Atni.be | nafi thiam Archives - ATNI.be from www.atni.be
En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. Her mother is belgian and her father is senegalese. In reeks 3 van de 100 meter horden werd ze vierde in 13.54, de op één na beste hordechrono uit haar carrière. Nafissatou nafi thiam (french pronunciation: Nafi thiam is aan haar eerste zevenkamp toe sinds het ek atletiek in berlijn. Woensdag en donderdag verdedigt nafissatou thiam haar wereldtitel op de zevenkamp in doha. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in doha 2019. Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees.

Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding.

En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. In reeks 3 van de 100 meter horden werd ze vierde in 13.54, de op één na beste hordechrono uit haar carrière. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Haar eerste internationale kampioenschap sinds het wk in doha 2019. Nafi thiam en anouk vetter kort bij elkaar op de afsluitende 800 meter. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller. In de zevenkamp zijn de 100. Nafi thiam heeft de zevenkamp in götzis gewonnen met een indrukwekkend puntentotaal. Het was een tweedaagse met gemengde gevoelens voor de belgische, die op erg hoog niveau. Zoveel mocht onze nafi thiam prijsgeven op haar eerste achtervolgster tijdens de afsluitende 800 meter van de zevenkamp op de europese kampioenschappen atletiek in berlijn. In rio werd ze reeds olympisch kampioene, in götzis behaalde ze een duizelingwekkende score van 7013 punten en nu. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. Nafi thiam wint de zevenkamp na ware thriller.

De verschillende disciplines van de zevenkamp. Nafi thiam en anouk vetter kort bij elkaar op de afsluitende 800 meter. Nafi thiam is zaterdag goed aan haar zevenkamp begonnen op het wk atletiek in londen. In rio werd ze reeds olympisch kampioene, in götzis behaalde ze een duizelingwekkende score van 7013 punten en nu. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend.

LIVE: Hoe begint Nafi Thiam aan haar olympische zevenkamp ...
LIVE: Hoe begint Nafi Thiam aan haar olympische zevenkamp ... from images.vrt.be
Nafi thiam is aan haar eerste zevenkamp toe sinds het ek atletiek in berlijn. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafi thiam is zaterdag goed aan haar zevenkamp begonnen op het wk atletiek in londen. Na twee onderdelen doen ze het allebei uitstekend. Nafi thiam is wereldkampioen in de zevenkamp. Nafi thiam heeft zondag de zevenkamp van de décastar in talence gewonnen met 6.819 punten, een beste wereldjaarprestatie en de op één na hoogste score uit haar carrière. Ze is echter voor een tijdje uit met een blessure aan de achillespees. Noor vidts is derde.thiam zette met haar eerste worp in.

Nafi thiam is wereldkampioen in de zevenkamp.

Nafi thiam is aan haar eerste zevenkamp toe sinds het ek atletiek in berlijn. We zijn echt vereerd dat zevenkampster nafi thiam meter is van ons nieuwste schip, zegt hugo bouvy, managing director van deme offshore. In rio werd ze reeds olympisch kampioene, in götzis behaalde ze een duizelingwekkende score van 7013 punten en nu. .en piste avec nafi thiam nafissatou thiam médaillée d'or aux jeux olympiques 2016 (english running motivation nationals & olympic trials | day 1 nafissatou thiam javelin 59.32m pb. Nafi thiam is het afgelopen jaar helemaal doorgebroken in de atletiekwereld. Nafi thiam is wereldkampioen in de zevenkamp. Maar waarom telde de meerkamp op het wk in londen bij de vrouwen eigenlijk drie disciplines minder dan bij de mannen? Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Olympisch kampioene zevenkamp nafi thiam is alive and kicking na haar coronabesmetting. De verschillende disciplines van de zevenkamp. En dus staat ze op het ek zaalatletiek in torun. Nafi thiam wist wat ze moest doen na het speerwerpen, het voorlaatste nummer van de zevenkamp. Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding.

Nafi thiam is wereldkampioen in de zevenkamp zevenkamp. Nafi thiam is alvast uitstekend gestart, want na twee disciplines staat onze landgenote aan de leiding.